Informasjon om SATS Schous Plass
Åpningstider
- sunday: 8h-21:30
- monday: 5:45-23h
- tuesday: 5:45-23h
- wednesday: 5:45-23h
- thursday: 5:45-23h
- friday: 5:45-21:30
- saturday: 8h-21:30
Vår kommentar fra FitFit Norge om SATS Schous Plass:
SATS Schous Plass er et populært treningssenter i Oslo, kjent for sin vennlige og hjelpsomme stab som alltid møter med smil og positiv energi. Mange brukere roser de dyktige instruktørene, spesielt i gruppetimene, og spesialiserte PT-er som gjør treningsopplevelsen morsom og engasjerende. Du kan nyte godt av et bredt utvalg av utstyr, inkludert mange squat racks og en god frivektssone.
Imidlertid er det noen bekymringer angående plassen på senteret, da mange besøkende rapporterer at det kan bli overfylt, spesielt i rushtiden. Enkelte maskiner har også vært i ustand i lengre tid, og ventetid på utstyr har blitt et problem for noen. Det er også kommentarer om at garderobene og dusjene ikke alltid er i topp stand.
Fordeler:
- Hyggelig og hjelpsom personale
- Brett utvalg av utstyr
- Dyktige instruktører og mange gruppeklasser
Ulemper:
- Ofte overfylt, spesielt i rushtiden
- Noen apparater er i ustand
- Garderobene kan være trange og ikke alltid rene
Generelt er SATS Schous Plass en god destinasjon for trening, men besøkende anbefales å sjekke besøkskapasiteten via appen for å unngå de travleste tidene.
Tjenester, maskiner og målrettede klasser
SATS Schous Plass: Vurderinger
Positiv opplevelse: Great gym to work! always full but not that big deal
Hi Viki!
Thank you for the kind words We are so happy to hear that you enjoy working out at SATS
Fantastisk opplevelse: Fick jätte mycket hjälp av Amanda från receptionen idag (tisdag 16/09-2025) med att komma igång allt vad det du var... Ledningen i sats ni har en pärla i händerna, ta vara på den...!
Hei Ibrahim,
For en utrolig hyggelig tilbakemelding! Dette varmer Det høres ut som om du har fått den perfekte starten, og vi gleder oss til å fortsette å gi deg en god opplevelse
Negativ opplevelse: I really hate this place made me so many nerves due to their harsh and inflexible rules. The Pilates rooms are extremely small—people are literally packed in like sardines. On top of that, the gym works with debt collectors LOWELL: they don’t care if you have health issues and show documentation. If you don’t go you should pay and pay fees . My health worsened and went to the reception with all the necessary documents, hoping for assistance. Unfortunately, the staff couldn’t help me with their website or my situation at all. This is a corporation, but it feels completely inhumane—they are more focused on squeezing money out of people than on actually supporting their members. I visited several times with documents proving that I have epilepsy, yet when I missed a month of attendance, they imposed fines and immediately sent my case to debt collectors. Later, they split my bill so I could pay without a penalty, which I did—even though I hadn’t attended the gym that month. After that, they continued to add fines on top of fines. The staff told me they are not medical experts and demanded an additional medical certificate with the note that I couldn’t attend the gym. This is absurd: it’s obvious that a person with epilepsy who can lose consciousness for 30 minutes cannot safely go to a gym. This experience was dehumanizing, and I strongly do not recommend this gym to anyone who values safety, fairness, or respect.
Hi, and thank you for sharing your experience with us. We are truly sorry to read about the challenges you have faced, and we fully understand how upsetting this must have been for you. Your health and safety should always come first, and we regret that your encounters with us left you feeling unsupported.
We would very much like to look further into your case and see how we can help. Please reach out to our Customer Service team so we can review the situation in detail together.
Positiv opplevelse: En av de bedre Satsene i Oslo.
Fantastisk opplevelse: Alt er topp bortsett fra garderobe. Utrolig skittent.
Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS!
Positiv opplevelse: Kjempebra senter med flotte ansatte. Kjempebra gruppetreningstilbud. Litt trangt og garderobene er ikke oppgradert på sikkert tyve år. Men stemningen ellers er bra:-)
Hei Marianne
Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du setter pris på senteret og gjengen vår Vi tar dine kommentarer om garderobene med oss videre
Fantastisk opplevelse: Veldig bra Sats
Hei Even, Tusen takk for tilbakemeldingen
Positiv opplevelse: Kjempe alright.
Hei der!
Så hyggelig å høre at du trives hos oss Vi ser du har gitt 4/5 stjerner og håper du vil fortelle hva som skal til for å få den siste ️ Kun slik kan vi bli enda bedre!
Negativ opplevelse: Dette er et lite senter med hyggelige ansatte, men de hygieniske forholdene i badstuen er svært dårlige. Det er alarmerende at majoriteten av de mannlige gjestene bruker og svetter i undertøyet de har trent i, som de sannsynligvis også har hatt på seg gjennom hele dagen (eller kanskje enda lenger – svært uhygienisk!). I mange europeiske land, og på steder som The Well, er bruk av tekstiler i badstuer forbudt nettopp av denne grunn. Det er derfor overraskende at SATS, via en lapp med "trivselsregler", oppfordrer til bruk av undertøy. Dette fremstår som sjokkerende. UPDATE Etter standardisert bla bla bla svar fra SATS, er det ingen endring på badstua - en lapp ved ingangen fremdeles oppfordrer folk til å bruke undertøy som de gjør og stinker til himmels. Bra jobba!
Takk for grundig og viktig tilbakemelding! Vi forstår godt at dette oppleves uhygienisk og ubehagelig. Hygiene i badstuen skal tas på alvor, både for komfort og helse. Vi oppfordrer alle til benytte seg av håndkle i badstuene våre. ⭐
Vi tar det videre til ansvarlig hos senteret og vil også løfte dette til kjedens retningslinjer for en mulig vurdering av praksis og kommunikasjon.
Igjen, tusen takk for at du sier ifra!
Fantastisk opplevelse: Wonderful gym with friendly staff.
So glad to hear that! Thanks for the kind words, we’ll make sure to pass them along to the team!
Negativ opplevelse: Dårlig hygiene og vedlikehold på SATS Schous Plass Jeg har vært innom SATS Schous Plass flere ganger, og blir like skuffet hver gang. Hygienen er rett og slett for dårlig. Dusjene er ofte skitne, og det er ikke uvanlig at såpedispenserne er tomme – noe som burde være en selvfølge å ha på plass i et treningssenter. Det er ikke akkurat tillitsvekkende. Badstuen er heller ikke noe bedre. Benkene ser slitt ut, og det hele gir et inntrykk av dårlig vedlikehold og lite fokus på brukeropplevelse. Når både renhold og fasiliteter svikter, frister det lite å komme tilbake. Her bør det virkelig tas grep.
Takk for at du deler ærlig tilbakemelding Vi er oppriktig lei oss for at opplevelsen din på SATS Schous Plass ikke har levd opp til forventningene dine. Hygiene og vedlikehold er utrolig viktig for oss, og det du beskriver er ikke slik vi ønsker at noen av våre sentre skal fremstå. Vi har sendt videre beskjeden din til riktig team, og håper du vil merke forbedringer ved ditt neste besøk. Har du lyst, kan du også kontakte vår kundeservice direkte, de vil gjerne følge opp saken nærmere.
Fantastisk opplevelse: Anna Maria er fantastisk!
Fantastisk opplevelse: Alltid ett smil når vi kommer, alltid ha det når vi går. Sats Schous ❤️
Hei Lillian,
Tusen takk for din tilbakemelding! Det er enkelt å være blid bak resepsjonen når vi har så fine medlemmer som deg
Fantastisk opplevelse: Flott senter. Litt trangt og mye folk
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og stjernene! Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss på SATS
Hvis det er noe mer vi kan gjøre for å gjøre treningsopplevelsen din enda bedre, er du alltid velkommen til å dele dine tanker med oss️
Fantastisk opplevelse: Jeg elsker sats ❣️
Og vi digger deg Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Victoria!
Negativ opplevelse: Ikke bra. Trangt sted og badstuen fungerer halveis. Badstuen trenger oppusing, bedre isolasjon, og ventilasjon. Den går opp til 65celsius grader eller lavere.
Hei Mike! Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss. Vi beklager at badstuen ikke levde opp til forventningene dine. Vår badstu har en standard temperatur mellom 50–85°C, men vi skal selvfølgelig sjekke at alt fungerer som det skal. Vi setter pris på din tilbakemelding om plass og ventilasjon, og vi tar dette videre internt for å se på mulige forbedringer. Takk igjen for at du sier ifra, håper vi ser deg igjen snart!
Negativ opplevelse: I went for the first time to sats, and I booked a class shape up at Wednesday at 19h. I arrive 10 min before took the ticket, went to prove room change cloths, and arrive at class room 19h:02 and the door was closed, and the teacher and some people inside. The teacher saw me, but didn’t open the door. Because I’m new to sats I though maybe I need to insert some code, went to reception guy that was very nice person actually and he was also Suprised the door was already closed so he call a lady inside and she told me it’s rules for your safety and in Norway is like this. Honestly I felt a bit stress with such strict rules and no 5min Grace to enter a class. Find too much rigid, i”n new on the gym and is supposed to be a relax time not so stress with the seconds. went to another class after that and because of this situation enter 15 min before when there wasn’t even light on, because I didn’t want to lose another class. Not the best first start.
Hi Sofia Thank you for your feedback, and we’re sorry to hear about your experience We understand that it can feel stressful, especially when you're new. The rule is to check in no later than 10 minutes before the class starts, and to be in the room when the class begins. We’ll make sure to take your feedback into consideration as we continually work on improving the experience. We hope your next visit will be much more relaxing!
Fantastisk opplevelse: Jon Petter is excellent.
Positiv opplevelse: Helt nice treningssenter, typisk SATS. Som forventet er det stappa på visse tidspunkt og roligere ellers – kult at man kan sjekke det i appen, men den er ikke alltid helt presis. Badstua kan bli litt ekkel med all svetten, og ikke alle dusjer før eller etter. Selve senteret kunne fått litt mer kjærlighet, ikke nødvendigvis fra ansatte, men fra de som trener der – folk kunne vært flinkere til å tørke opp etter seg. Det er nesten alltid en mølle eller et treningsapparat som ikke funker, og det blir ikke fikset på dagen. Usikker på om det er dårlig service eller om folk bare misbruker utstyret. Har også sett folk stå ved skranken i opptil 15 min før noen ansatte dukker opp for å hjelpe – ikke helt optimalt. Totalt sett et bra senter, men med litt mer vedlikehold og service kunne det vært enda bedre!
Hei Kryek Tusen takk for tilbakemeldingen! Så bra at du liker senteret, og vi skjønner at det kan være litt fullt på travle tider. Mange om beinet i rushtiden Det er kult at du benytter appen til å finne de roligere tidene, men vi jobber stadig med å forbedre nøyaktigheten, så takk for at du nevner det! Når det gjelder badstua og dusjene, er det supert at du nevner det. Vi prøver å oppfordre alle til å tørke opp etter seg, men det er noe vi alle kan bli bedre på Og ja, vi er veldig klar over at noen apparater kan være ute av drift en stund, men vi jobber med å få fikset det raskt! ♂️ Flere teknikere har blitt ansatt, og vi håper det vil korte ned ventetiden. Takk igjen for at du deler, vi er glade for at du generelt har en bra opplevelse! Med litt ekstra vedlikehold og service, er vi helt enige om at det kan bli enda bedre! ✨
Positiv opplevelse: Helt nice treningssenter, typisk SATS. Som forventet er det stappa på visse tidspunkt og roligere ellers – kult at man kan sjekke det i appen, men den er ikke alltid helt presis. Badstua kan bli litt ekkel med all svetten, og ikke alle dusjer før eller etter. Selve senteret kunne fått litt mer kjærlighet, ikke nødvendigvis fra ansatte, men fra de som trener der – folk kunne vært flinkere til å tørke opp etter seg. Det er nesten alltid en mølle eller et treningsapparat som ikke funker, og det blir ikke fikset på dagen. Usikker på om det er dårlig service eller om folk bare misbruker utstyret. Har også sett folk stå ved skranken i opptil 15 min før noen ansatte dukker opp for å hjelpe – ikke helt optimalt. Totalt sett et bra senter, men med litt mer vedlikehold og service kunne det vært enda bedre!
Positiv opplevelse: Popołudniami jest full, ale rano jest perfect
Thank you for your feedback
Fantastisk opplevelse: Really nice gym. I was transiting through Oslo and needed a place to do my workout. Squat racks, kettlebells, lifting belts, machines, it's got the basics covered. Just bring a towel + gym clothes + padlock and you're good to go.
Thank you for the kind words! You are welcome back anytime
Fantastisk opplevelse: Topp instruktør på Dance aerobic
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du trives
Positiv opplevelse: Very busy. Had to wait to get to the equipment
Hi there! Thank you for your feedback We truly understand how frustrating it can be to wait for equipment To help with the wait times, we encourage you to check the capacity through our app It’s a great way to plan your visit and avoid peak times. Thanks again for sharing your experience with us. We're always working to improve, and we hope your next visit will be even better!
Fantastisk opplevelse: Absolutely nicest gym staff in Oslo, everyone is friendly and pro active in helping
Thank you for the kind words
Fantastisk opplevelse: Fantastisk blide ansatte
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på Takk for at du er du, og for at du er en del av gjengen
Positiv opplevelse: Jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen hos Sats Schous! Hele teamet er imøtekommende og profesjonelt, og de gjør virkelig alt for at man skal føle seg velkommen. En spesiell takk til en fantastisk mannlig medarbeider med langt, blondt hår som alltid sprer god energi og smil! Hans positive holdning og sprudlende personlighet gjør treningsopplevelsen mye bedre.
Wow, for en hyggelig tilbakemelding! Dette gjør oss virkelig så glade. Vi digger deg og at du er en del av gjengen på Schous
Positiv opplevelse: Stedet i seg selv er bra, bare et par apparater i ustand. Det jeg ikke liker er at de ikke har fått fikset kroppscanner på mange måneder
Hei Kenneth! Takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at du trives hos oss, men skjønner at det er skikkelig irriterende med apparater som står ikke blir fikset! ️ Men vi har en god nyhet! Hvis du er ute etter en kroppsanalyse, så svinger du bare en kort trikketur bort til Storo! Håper dette hjelper litt – vi jobber for å få ting på plass igjen her også! Takk for at du holder ut med oss mens vi får teknologien tilbake på beina!
Negativ opplevelse: Forferdelig kundeservice. Jeg fikk tingene mine stjålet i garderoben, og da jeg tok kontakt, viste de ingen medfølelse i det hele tatt. I dag glemte jeg å ta med meg en lås, og de sa at de ikke kunne låne ut en lås fordi da måtte de gjøre det for alle. Jeg ble tvunget til å kjøpe en lås fra dem...
Hei der! Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig for at du har hatt en dårlig opplevelse. Det er forståelig at du forvente medfølelse, og vi er lei oss for at vi ikke har klart å møte de forventningene Når det gjelder lås, har vi dessverre en policy om at vi ikke kan låne ut låser, nettopp for å sikre en rettferdig praksis for alle medlemmer. Vi ønsker selvfølgelig å unngå slike situasjoner, og vi tilbyr derfor låser for salg i resepsjonen som en løsning Vi setter pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss videre! Håper ditt neste besøk lever opp til 5 ⭐
Fantastisk opplevelse: Klassene til Hans Erik er alltid 42!
Hans Erik er rå, og det er du også! Vi digger deg og vi digger timene til Hans Erik
Negativ opplevelse: Ok if you're there to use a treadmill or sit on your phone. Bugger all gear or space, get ready to line up to use anything.
Hi! Thanks for sharing your thoughts. We’re sorry to hear that you’ve found it challenging to get access to the equipment you need. We’re always looking for ways to improve and make sure everyone has a great experience, so your feedback is really valuable. We’ll definitely take this into consideration as we work on optimizing the space and equipment availability. We appreciate you letting us know!
Fantastisk opplevelse: Det er veldig fint senter, Men savnet en core Smith maskin ellers det var utrolig fantastisk opplevelse.
SATS Schous plass er et veldig fint senter men det er selvfølgelig trist når savnet entrer Vi gir din beskjed videre slik at din neste økt kanskje blir smidig're Vi gleder oss til å se deg igjen og håper du da går like fornøyd hjem
Fantastisk opplevelse: I've been going here more or less regularly since 2016 and I really enjoy this gym. I started out as a super newbie who felt really out of place and lost, but started w a pt then who really got me in the groove and felt safe. The staff is always very kind and helpful and it's always fun walking in the gym and being greeted by smiles. It is a fairly small gym so can be crowded sometimes, but it has everything I use, and a very generous amount of squat racks for it's size. The sauna is also a very big plus :)
Hi Cathrine! Thanks for being with us since 2016 and for sharing your journey. We're thrilled you’ve felt supported by our staff and enjoyed the gym, including the squat racks and the sauna. Thank you for your feedback, it means a lot to us!
Fantastisk opplevelse: Since I live across it , it is the best gym
Thank you for the kind feedback!
Positiv opplevelse: Det er aldri helt rent på senteret.
Takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi beklager at renholdet på senteret ikke har levd opp til dine forventninger. Vi tar dette veldig seriøst og vil sørge for å ta dette videre internt. Dine tilbakemeldinger er viktige for oss, og vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette. Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse ved ditt neste besøk hos SATS.
Negativ opplevelse: Skulle gjerne ha gitt dem 5 , men ikke ettersom de fjernet velvære avdelingen og kuldekulp som de tok over etter elexia !! Nå heiter de heller ikke SatsElexia lenger, men Sats !! I tillegg legger de ned badstuene en etter en , dermed et greit treningssenter , man kunne gjerne trene på ” Baretrening” og spare masse penger på et år enn på sats , dessverre !!
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi forstår at endringene, som fjerningen av velværeavdelingen og kuldekulpen, har skuffet deg. Vi beklager at disse fasilitetene ikke lenger er tilgjengelige, og vi forstår at dette har påvirket din opplevelse negativt. Vi håper at du likevel finner verdi i våre treningssentre og de tjenestene vi fortsatt tilbyr. ️♂️ Takk igjen for din ærlige tilbakemelding. Den er viktig for oss i vårt arbeid med å forbedre våre tilbud.
Fantastisk opplevelse: Bra utstyr og gruppetimer :D
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS!
Positiv opplevelse: This is a chain gym where you can get a day pass for a drop in workout for 200 NOK. You just go up to the front desk, pay, and they’ll let you thru the turnstile. They have a locker room, showers, and a sauna in the men’s side. Probably the same on women’s side but I didn’t go in there. It’s not a big gym and I thought the equipment was lacking for a gym that charges so much. They do have a lot of squat racks.
Hey there! Thanks for sharing your experience with us. We really appreciate your feedback We’re glad you took advantage of our day pass and got to try out our facilities, including the locker rooms, showers, and sauna. Regarding the size of the gym and the range of equipment, we're always working to improve and tailor our offerings to meet our members’ needs. While we do have a lot of squat racks, we understand you felt there was a lack of variety in the equipment. Your feedback is valuable to us, and we'll definitely consider it as we plan future upgrades and expansions. Thanks again for taking the time to write to us. We hope to see you again
Negativ opplevelse: Going regularly to this gym. Big advantage is the working hours for early birds 5.45 excellent right before work. But lately had to skip my Tuesdays morning workout just because someone can't open the gym on time. It's become irritating.
Hi there! Thank you for your feedback I understand your frustration It's really annoying when the gym doesn't open on time, especially for early birds like you who want to work out before work ️☀️ We will make sure this doesn't happen again. Thank you for letting us know. I hope your next visit is worth 5
Positiv opplevelse: trangt og folksomt.
Nei, så kjedelig å høre at det var trangt! Det er selvfølgelig hyggelig å høre at så mange liker å trene på SATS, men vi forstår veldig godt at man ikke ønsker å løpe over hverandre på senteret♀️ Vi vil derfor tipse om at hjemmesiden til hvert enkelt senter har en oversikt over forventet besøk i de ulike tidene når senteret er åpent! På denne måten kan man få litt mer forutsigbarhet Ønsker deg en suveren dag!
Positiv opplevelse: Jeg liker meg veldig godt her. Jeg trener gjerne tidlig i helgen og da er det god plass der. Får tilgang til apparater jeg trenger. Flotte timer med pt. Og veldig hyggelige ansatte.
Hei, Solfrid Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Har du innspill til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt stor pris på om du kunne sende det til vår kundeservice via vår nettside!
Fantastisk opplevelse: Lovely staff!
Hi, Mojo Thank you so much for the kind words, we are very happy to hear that you're satisfied at SATS!
Fantastisk opplevelse: Great place
Hi Fred Thank you so much for your feedback! We love that you are satisfied Wish you happy training
Positiv opplevelse: Kom her på fredag morgen for Golden Retriever-energien til fyren bak disken. Elsker det! Alt i alt en super Sats på Løkka, men når ikke helt opp på nivå med Ila (ca 10-15 min gange unna) Nok plass, men til tider litt vel koselig i rushtidene. Savner en dips-maskin, kunne hatt én ekstra lårcurl, samt en pec-deck. God frivekt-sone med massevis av rack, samt en vektløfter-platting for de som trenger det.
Hei, Mads Takk for utfyllende tilbakemelding! Her gir du oss gode punkter vi kan ta med oss videre, og det setter vi stor pris på. Ses på trening
Negativ opplevelse: Musikken gir meg lyst til å klore ut ørene mine
Hei, Alexander Takk for din tilbakemelding! Våre spillelister oppdateres jevnlig med det siste av musikk, men vi har stor forståelse for at ikke alle liker det samme Hør gjerne på din egen musikk om du ønsker det ️♀️ Selv om vår musikksmak ikke falt i smak hos deg, håper vi så inderlig at du synes treningstilbudet vårt er verdt 5 stjerner Ønsker deg en super dag!
Positiv opplevelse: Too crowded at times
Hi, Jørgen Thank you for your feedback! We understand your concern about overcrowding Have you tried checking the capacity of the gym in our app before your visit? It's a great way to plan your workout and avoid peak hours See you at the gym!
Fantastisk opplevelse: Great gym that has day pass 200NOK (£15 approx). Has sauna as well and nice changing rooms. Gym itself is awesome heaps of good eleiko and techno gym equipment. Suitable for powerlifting etc as well.
Hi, Kane Thank you so much for the kind words! We are very happy to hear that you're satisfied at SATS Wish you a great day!
Positiv opplevelse: INGEN SAUNA
Hei, Hanna ⭐ Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at badstuen på Schous har vært savnet! Jeg er glad for å kunne informere deg om at vi har åpnet badstuen igjen for våre medlemmer. Vi håper dette vil forbedre din opplevelse av oss, og at du nå gir 5 stjerner framfor en 3 i score ️♀️ Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din mening med oss, og vi håper å kunne fortsette å tilby deg gode treningsopplevelser på vårt senter!
Fantastisk opplevelse: Grunaløkka stable. Great location. Need some tlc.
Positiv opplevelse: Great staff. Welcoming and solid. Quite a good place to work out and train. Fantastic group sessions.
Negativ opplevelse: Eh. Very basic/ old equipment. Always super crowded. Dark room. Not the best…
Fantastisk opplevelse: i highly recommend to all travellers passing through or staying in Oslo for a few days to train at SATS Gym and the one in Schous Plass in particular - the staff is super friendly (special thanks to Mia & Jonas for their warm welcome and kindness these past few days ⭐️❤️)
Hey there! Thanks a bunch for the glowing recommendation! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with us at SATS, especially at our Schous Plass location! ️♀️ And shoutout to Mia & Jonas for spreading the love and giving you the warmest welcome! They're true rockstars! We hope to see you back soon for more epic workouts and good vibes! ️♂️
Negativ opplevelse: Alldeles för mycket folk, alla styrkemaskiner upptagna. Halva gymmet tas upp av löpband som ingen använder. Trevlig personal men tråkigt att man inte kan träna.
Hei, Simo Takk for at du delte dine tanker med oss. Vi setter pris på din tilbakemelding og beklager utfordringene du opplever på senteret Det er flott å høre at du setter pris på vårt hyggelige personale! Når det gjelder mengden folk og tilgjengeligheten til styrkemaskiner, så forstår vi at det kan være frustrerende når det er travelt på senteret. Vi vil gjerne anbefale å sjekke kapasitetsoversikten i appen vår før du kommer, slik at du kan planlegge treningen din og unngå de travleste tidene Løpetimer er ganske så populært på SATS Schous, og da kommer møllene til sin rett ♂️ Takk igjen for din tilbakemelding, og vi håper å se deg igjen snart for en bedre treningsopplevelse!
Fantastisk opplevelse: Bra sted å trene på kveldene. Om dagen blir det veldig fult
Negativ opplevelse: Fresh fitness med sats logo.
Positiv opplevelse: Godt treningssenter med gode treningsmaskiner og bra utstyr generelt
Hei Thomas! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen✨ Så flott å høre at du er fornøyd med treningsutstyret på SATS Schous plass! Vi håper dette bidrar til noen skikkelig gode treningsøkter Stå på videre
Negativ opplevelse: For lite, mange folk. Flere viktige apparater som enten er ødelagt eller som de ikke har. Vanskelig å få en optimal treningsøkt her. Hyggelige ansatte da
Heisann og tusen takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette Vi vil videreformidle dette til senteret slik at vi får tatt en nærmere titt på apparatene. Hvis du har tilbakemeldinger på konkrete apparater eller utstyr som kunne trengt litt mer omsorg eller noe du føler mangler håper vi du enten vil dele dette med de ansatte på senteret eller sende oss en henvendelse på det via kontaktskjema som du finner på vå hjemmeside På denne måten får vi tatt det opp til vurdering! Det er veldig hyggelig å høre at du har et så godt inntrykk av de ansatte på senteret Ønsker deg en fantastisk dag videre☀️
Fantastisk opplevelse: Une très belle salle de sport, du bon matériel, salle spacieuse
Hi, Thank you so much for the kind words, we are very happy to hear that you're satisfied at SATS Schous plass! We look forward to your next visit! We wish you a great day and happy training
Negativ opplevelse: This gym is the worst!!! Don’t get me wrong, the staff is very friendly but the facilities are not good, old equipment and don’t get me started on the locker rooms, I have seen better ones in 3 world countries. The thing that annoys me the most is that it is always filled up to the brink with people.it does not matter what time you get there. 6 in the morning or 9 in the evening, you will always rub shoulders with people, like you in the club on a Saturday night. If you looking for a nice place to work out, try to avoid this place.
Hi Tobias! We appreciate your feedback and will pass this on so that we can take a closer look at the matter On the clubs own website, you will find an overview of when fewer visitors are expected. Maybe this can help you find a time that suits you best We wish you a great day and happy training
Positiv opplevelse: Bedre åpningstider enn de fleste andre SATS sentrene i Oslo. Smilende og hyggelige ansatte
Hei Mathilde Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingn, vi er glade for å høre at du trives på SATS Schous plass Ønsker deg en riktig god trening
Negativ opplevelse: This gym is okay in terms of equipment but there are too many members which makes the gym far too crowded at times. There's also a lack of maintenance for some of the machines, which show excessive wear and tear, and some don't even work and haven't for a while. With this many people working out at the same time it means that it's sometimes hard to do the workout because you have to wait in line at each post, and you're bumping into people, yet you're paying full price. I'm not the only person mentioning this.
Hi, Thank you for your feedback We are sorry to hear that your experience with SATS Schous plass has been anything but optimal. It is so nice to hear that you are happy at SATS. We are sorry to hear that you find it takes a long time for the equipment to be repaired. Sometimes there is a wait for spare parts, which unfortunately also makes the waiting time longer. We really appreciate yours feedback and we will pass this on If you have more tips on how we can improve the center experience, we hope you will share this with the staff at the center so that it can be taken up for consideration If you need an overview of when fewer people are expected at the center, you can find this on the centers own website We wish you a great day and happy training
Negativ opplevelse: Lite senter i Oslo, altfor mye folk her. Garderoben er slitt, egentlig ganske mye som ikke er bra her. Pluss for åpningstider, det skal dem ha. Men desverre så mye annet som er dårlig. Skuffende.
Hei Kristian! Tusen takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Har du tips, ønsker eller forslag som kan være med på å forbedre senteropplevelsen håper vi du vil dele dette med de ansatte på senter slik at det kan bli tatt opp til vurdering Ønsker deg en riktig fin dag videre
Negativ opplevelse: For the price they ask this is worst SATS I ever been. Can’t fix equipment for 4 weeks, benches are loose, screws coming out! And they raise your subscription! when I call SATS support to find solutions, answer is “change gym”. Tnx
Hi Matiss We are so sorry to hear about your experience of SATS Schous Plass and that the repair time seems to be long Unfortunately, in some cases it takes longer for us to wait for parts for the equipment, but we don't want you to feel that you have to change centers for this! We are taking notes and will look into it If you have tips for us about specific devices that need extra care, we hope you will share this with us by sending us an inquiry via our contact form. We wish you a great day and happy training
Positiv opplevelse: Nice center with beautiful suroundings. Come when it's not too bizy to enjoy an even better workout and take a coffee outside to see nice artsy stuff
Hi Henrik! Thank you so much for the kind words, we are very happy to hear that you're satisfied at SATS! We look forward to your next visit!
Negativ opplevelse: the most expensive gym in Norway where the sauna is broken on average 7 days a week
Fantastisk opplevelse: Det er lurt å trene her om morgenen… da slipper du/dere og stå i kø for å trene.
Hei Thomas! Tusen takk for tilbakemelding Det er helt supert å se at du har funnet ut når det passer best for deg å trene På hjemmesiden til det relevante senteret vil man også finne en fin oversikt over når det er lite/mye besøk på senteret. På denne måten får man litt mer forutsigbarhet Ha en strålende dag videre!
Positiv opplevelse: Dette er etter min oppfatning ett av de bedre stedene til SATS. Litt dårlig plass når senteret er stappfullt av folk som er glade i å trene!
Hei Stian! Tusen takk for din tilbakemelding. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med SATS Schous plass På senterets egen hjemmeside vil du kunne finne en oversikt over tidspunktene for når det er forventet mange på senteret! På denne måten kan du få litt mer forutsigbarhet Vi ser frem til ditt neste besøk!
Negativ opplevelse: Stappfullt treningssenter!! Ønsker du å trene selvstendig anbefaler jeg heller å kjøpe eget treningsutstyr og trene heime. SATS har ikke gjort en grunnleggende plassberegning som trengs i oslo sentrum. Skal du trene gruppetime er du heldig om du får plass om du booker 3 uker i forveien.
Hei Vegard! Det er synd å høre at du opplever at det ofte er fult på senteret. Ved å gå inn på hjemmesiden til det aktuelle senteret vil du finne en fin oversikt over forventet besøkende til de ulike tidene På denne måten får du litt mer forutsigbarhet! Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt, enten med de ansatte på senter eller medlemservice via chat, telefon eller kontaktskjema Ønsker deg en strålende dag videre!
Negativ opplevelse: Sats are for pseudo-posh losers who want to spend big bucks attending 20% of the time.
Hi Mauro! We are sorry to hear that your experience with SATS has been anything but optimal. If there is anything we can do differently that would make the center experience better, we hope you will share this with the staff at the center so that it can be taken up for consideration. We wish you a great day!
Negativ opplevelse: Too crowded can’t work out. If SATS Spektrum is closing this will make Schous Plass even more crowded. SATS must open another gym in the area or extend this one because soon the more expensive SATS membership will not make sense for us who live in the area.
Hello! Thank you for your feedback. We are sad to see that you haven't been happy wih us. We at SATS are constantly working to further develop our offer to our members and we therefore greatly appreciate the feedback we receive. If you need help making changes to your membership, please contact us at the center or contact member service
Negativ opplevelse: Trente her en liten periode. Skulle starte et medlemskap, og jeg hadde blitt informert av betjeningen at det skulle være mulig å få medlemskap på bare 1 måned. Fikk div. Instruksjoner, men fant jo ut at dette ikke skulle være mulig, ble innmeldt for 2 måneder og hun bak kassa sa at jeg bare måtte avmelde meg med en gang så går den ut om en måned. Endte opp med å bruke 14 dagers angrerett siden jeg ble totalt misinformert. Her må dere lære opp de ansatte. Skuffet.
Hei Angela! Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig leit å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt med vår medlemsservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Fantastisk opplevelse: Hyggelige ansatte, håper de fikser badstua snart
Hei Odin! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS Schous plass! Vi håper på problemet med badstuen blir løst så snart som mulig Ønsker deg en strålende dag videre☀️
Negativ opplevelse: Extremly poor website
Hi! We are sad to see that you haven't been happy wih us. If there's anything we can help you with, please reach out to our member care - either by chat, phone or contact form here: https://www.sats.no/medlemsservice/
Positiv opplevelse: Greitt senter. Tredemøllene manglar hurtigval, treeeigt når du skal endre fart i form av intervall. Lite utplassert vatn-stasjonar, måtte inn på do.
Hei Andreas-Johann! Tusen takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at opplevelsen ikke levde opp til forventningene Har du tips til hvordan vi kan optimalisere lokalet håper vi du vil ytre dine tanker om dette til de ansatte i resepsjonen slik at det kan bli tatt opp til vurdering!
Fantastisk opplevelse: Liker meg på gruppetimer
Hei Joakim! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på våre gruppetimer!
Fantastisk opplevelse: Lite og koselig senter som allikevel har alt du trenger! Svært hyggelig personale. Møter deg med et smil og godt humør hver gang :) En ekstra shoutout til Robina som er en fantastisk energisk og motiverende instruktør! Man blir glad av å være på timene hennes!
Hei Marte Tusen hjertelig takk for en så hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS!
Negativ opplevelse: Utmeldingsprosessen var det som dro inntrykket ned til bunns. Utmelding gjøres ved å sloss seg gjennom en lang rekke med "UX dark patterns" hvor det er om å gjøre å få kunden til å gi opp å melde seg ut. I tillegg krever Sats å vite hva telefonnummer ditt er. Finnes det en situasjon som ville gjøre det greit at SATS ringer meg eller sender meg SMS? Kommer ikke på noen. EDIT: Sats svarte og skrev at om jeg har tips til forbedring så kan jeg ta kontakt. Men akk nei, tipset om hva som må forbedres står svart på hvitt rett over. Jeg har ingen planer om å gjøre jobben deres for dere.
Hei, Takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med eller om du har tips til hvordan vi kan forbedre oss håper vi du vil ta kontakt med vår medlemsservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Positiv opplevelse: Bra senter , litt slitt utstyr
Hei, Tusen takk for din tilbakemelding Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt enormt stor pris på om du kunne sende det til vår medlemsservice her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Negativ opplevelse: The worst gym I’ve been in. Chaotic, dirty, machines dont work properly and too cramped. Unless you want to just stand still and not work out, don’t come here. Friendly staff, sure, but only by the entrance. You won’t find them anywhere when you need help with anything else. 1 star is being too generous
Hi Alexis. Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience with SATS has been anything but optimal. If there's anything we can help you with, please reach out to our member care - either by chat, phone or contact form here: https://www.sats.no/medlemsservice/
Negativ opplevelse: Veldig dårlig
Hei, Tusen takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt med vår medlemsservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Positiv opplevelse: Ganske lite treningssenter, men OK.
Hei Alexander Takk så mye for tilbakemeldingen⭐ Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt enormt stor pris på om du kunne sende det til vår medlemsservice her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Positiv opplevelse: Godt med utstyr, litt trangt i garderoben
Hei Tonje Takk for din tilbakemelding, vi er glade for å høre at du er fornøyd med utstyret! Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt enormt stor pris på om du kunne sende det til vår medlemsservice her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Fantastisk opplevelse: Oversiktlig senter, rent og ryddig. Hyggelige personale , sjefen sjøl klarer med sitt smittende humør å dra frem smilet selv på kjipe dager Vil spesielt trekke frem eksepsjonelt dyktige pt Even, som har greid å gjøre treningsnarkoman av meg. Der måtte han grave dypt, gleder meg til hver time
Hei Tonje! Tusen takk for den hyggelig tilbakemelding Vi er så glade for at du trives på senteret og at du har hatt en så fin opplevelse med vårt personale og en av våre PT'er Stå på videre!
Fantastisk opplevelse: Så himla mysig og hjälpsam personal! Först gången jag tränar på SATS og personalen på Schous plass er så bra på att få mig att känna mig välkommen
Fantastisk opplevelse: Lovely staff, well ordered in view of latest Corona measures, and good selection of equipment. Top notch
Fantastisk opplevelse: Mycket bra gym! Gillar det låga taket och läget på gymmet. Bra med maskiner och fria vikter. Gedigen service. Rekommenderas!
Positiv opplevelse: Skal du trene rygg kan du ta markløft og så ture til parken. Ikke LifeFitness aka basically fresh. Ikke støgg bare ærlig
Fantastisk opplevelse: Lite, pass på å ikke komme på rush tider.
Fantastisk opplevelse: Kveldens vakt, med presis manbun og matchende glis, fortjener ros. Genuin velkomst, oste av god stemning. Ignorerer vanligvis standardfrasene, men denne fyrene dro meg noen kilometer ekstra på mølla bare ved en perfekt timet: Halla; velkommen. Klasse.
Positiv opplevelse: Trolig SATS mest fancy inngangsparti. Klaustrofobisk trang garderobe. Generelt virker hele senteret trangt.
Positiv opplevelse: Litt dårlig aircondition ved tredemøllene, men ellers et treningssenter med godt utvalg. Kunne ha flere romaskiner ..
Fantastisk opplevelse: Fantastisk, hyggelig og høflig personalet, veldig flinke instruktører!
Positiv opplevelse: Fint senter, men plagsomt med høylytte gruppetimer midt i senteret. Opplever heller ikke personalet som særlig servicevennlige.
Negativ opplevelse: Jeg hater den trening studio , på grunn av vi sitter hjemme og vi må betale for sats , jeg har snakket med noen hun sa til meg er ikke lov å avslutte medlemskap eller fryske vi må betale for ,0 stjerne
Fantastisk opplevelse: I Like the place, can get pretty crowded in rush hours
Fantastisk opplevelse: Amazing, such a lovely place to workout
Fantastisk opplevelse:
Negativ opplevelse: Crowded space with ironically little floor space to move let alone wait in line. Regular running classes inside the work out area take over the speakers inside the concrete cave with no place to escape the sound at volume 11. The torture of “motivational” screams in a microphone combined with 90-00’s hits kill effectively all motivation to work out despite the attempts to ignore it with active noise canceling ear buds.
Hi! We really appreciate your feedback as this gives us the opportunity to improve We are sorry to hear that your experience of SATS has not been sufficient and we will do what we can to optimize it. If you have tips on how the center experience can be even better, we hope you will shair this with the staff at the reception so that it can be taken up for consideration! This could be if the music being played is too loud If there is anything else we can help you with, we hope you will contact our member service: https://www.sats.no/medlemsservice We hope you are having a great day!
Positiv opplevelse: Veldig god PT time. Elsker yoga timene, salen er ikke akkurat lydtett men det krever et ekstra indre fokus som hjelper på praksisen
Negativ opplevelse: Trangt
Gi din mening om SATS Schous Plass:
SATS Schous Plass vises i følgende oppføringer:
SATS Schous Plass vises i følgende oppføringer:
Andre treningssentre som kan interessere deg
Lets flow yoga AS
Elva Yoga & Pilates Studio
Harald's Gym
Oppgi treningsstudioet ditt i vår gratis katalog
Hvis du administrerer et treningsstudio og vil vises på nettstedet vårt, send oss posisjonsinformasjonen din slik at vi kan inkludere deg i katalogen vår. Det er gratis å vises i guiden vår!