Informasjon om TrenHer Nardo
7032, Trondheim
Åpningstider
- sunday: 0h-0h
- monday: 0h-0h
- tuesday: 0h-0h
- wednesday: 0h-0h
- thursday: 0h-0h
- friday: 0h-0h
- saturday: 0h-0h
Ekte treningsglede
Vår kommentar fra FitFit Norge om TrenHer Nardo:
TrenHer Nardo er et besøkverdig treningssenter i Trondheim, perfekt for dem som ønsker å bygge muskler og trene effektivt. Senteret har et variert utvalg av moderne utstyr fra Gymleco som kontinuerlig oppdateres og vedlikeholdes. Blant fordelene ved senteret finner man:
- Åpent 24/7: Dette gir medlemmene fleksibilitet til å trene når det passer dem best.
- Rimelige priser: TrenHer Nardo tilbyr konkurransedyktige priser uten skjulte kostnader, noe som gjør det tilgjengelig for alle.
- Lite trykk: Senteret har sjeldent mange mennesker, noe som gjør treningsopplevelsen mer behagelig.
- Godt utvalg av vekter og apparater: Utstyret er variert, selv om noen brukere ønsker seg flere maskiner for beintrening.
Til tross for de mange positive aspektene, er det noen områder for forbedring som er verdt å merke seg. Noen brukere har rapportert om:
- Dårlig luftkvalitet: Flere har uttrykt bekymring over at luften kan oppleves som stuffy, spesielt om sommeren.
- Kundebehandling: Det har vært tilbakemeldinger om utfordringer med å kansellere medlemskap og lite respons fra kundeservice.
- Manglende dusjfasiliteter: Senteret mangler dusjmuligheter, noe som kan være en ulempe for noen brukere.
Totalt sett er TrenHer Nardo et solid valg for de som ser etter et budsjettvennlig treningssenter med fleksible tider og grunnleggende utstyr, selv om enkelte forbedringer ville gjøre opplevelsen enda bedre.
TrenHer Nardo: Vurderinger
Fantastisk opplevelse: Har ikke det nyeste nye av utstyret som de store kjedene har, men de har absolutt alt av det du trenger uansett om skal trene styrke, løping, sykling eller trappegåing. Enkelt å bli medlem, enkelt å si opp, svarer raskt på mailer og godt renhold.
Positiv opplevelse: Helt greit, trent her av å på i flere år . Døgnåpent+ Billigst i byen+
Negativ opplevelse: They have increased prices by 65% in a few years. Their customer service is bad. Bad at communicating information. Navigating the account page is difficult and they make it hard to cancel your membership. You have to pay one extra month despite their commercials saying there is no resignation to pay.
Fantastisk opplevelse: Bra senter hvis du skal få Muskler
Negativ opplevelse: Worst experience! Inexistant customer service! Almost impossible to cancel the subscription… extremely disappointing experience!
Hi, sorry to hear about the bad experience you had. To cancel your membership, log in to "min side" on the web and press "cancel membership". If you have any problems, please contact customer service: [email protected], and we will be happy to help you :-)
Negativ opplevelse: 1. gang jeg trener her. Tørket av meg på skoene godt for å så bevege meg bort til skapene. Daglig leder kommer bort å skjeller meg ut foran andre kunder for at jeg ikke så skiltet som sto plassert på bakken. Folk begynner å stirre. Forstår at det er regler men ta ikke å gi noen voksenkjeft for noe de ikke så første gang de møtte opp.
Vi beklager at du følte deg satt i en ubehagelig situasjon. Det var absolutt ikke vår intensjon at beskjeden skulle oppleves uvennlig. For å bidra til et rent og tørt treningsmiljø for alle har vi gjort en betydelig innsats med skilting ved inngangen, som tydelig informerer om at utesko må tas av før passering. Dessverre opplever vi at enkelte ignorerer denne regelen og tråkker gang på gang rett over skiltene med skitne utesko, noe som fører til klager og frustrasjon fra medlemmer som overholder reglene og forventer det samme fra andre. Vi håper at dette gir klarhet i bakgrunnen for regelen og hvorfor vi følger opp så nøye. :-)
Positiv opplevelse: Mye bra utstyr fra Gymleco. Bra utvalg på kabler, men skulle vært en smalere cable cross her. Det burde absolutt vært en hack squat, eller helst pendulum squat fra Gymleco (Litt lite utvalg på bein). I tillegg mangler garderobe med dusj. 2-3 apparater til hadde gjort det mye bedre.
Positiv opplevelse: Bra med apparater og vekter, og disse oppdateres jevnlig og vedlikeholdes greit. Men luftkvaliteten er et problem, og stedet kunne trengt en god rundvask også. Jeg har trent på Tiller, Angelletrøa, Moholt og Fjordgata - alle har bra luftkvalitet og er rene, men Nardo har ikke samme standard. Kokvarmt om sommeren. Pga dette blir det ikke mer enn 3 stjerner fra meg.
Hei Per Magnus, vi jobber for tiden med nytt ventilasjonsanlegg på Nardo - planen er å være ferdig før sommerferien :-)
Negativ opplevelse: Vanskelig å melde seg ut, refererer til avtalebetingelsene når man prøver å få meldt seg ut uten å betale en ekstra måned.
Fantastisk opplevelse: Bästa gymmet för de som bara vill träna .
Negativ opplevelse: Unngå svindlere. Det er ingen steder inne i appen hvor man kan si opp abonnementet, og dersom du sletter kortinformasjonen slik jeg gjorde for å ikke bli unødvendig trukket har de fortsatt tilgang til denne informasjonen og kan trekke kortet uten at du må godkjenne betalingen. Så unngå dette treningssenteret hvis du verdsetter privatinformasjonen din
Fantastisk opplevelse: Rimeligst pris i trondheim til 24/7 tilbud. Har alt man trenger, sjeldent mange folk.
Negativ opplevelse: Forferdelig
Negativ opplevelse: The main problem of this training center is its poor air quality. Even with only three persons in the basement floor, the air is stuffy. I hope they could do something about this issue very soon. Another problem is the quality of some machines which are very old and noisy. As we always know, no low price is without a reason
Negativ opplevelse: Helt forferdelig varmt. Håpløst.
Negativ opplevelse: Proszę by każdy zwracał uwagę na to co podpsiuje .ja zostałem.jak i koledzy oszukani . Po rozwiązaniu umowy musialem zapłacić przez ich błąd kolejne kwoty i nie zwrócili mi pieniędzy. Bez mojej zgody przesuneli mi członkostwo. Ogólnie to miałem płacić jak chodzę, a po niecamym miesiącu doatalem windykacje i nagle zacząłem dostawać faktury czego nie miałem w umowie. Tzn wogle nie podpiaywalem umowy i nie miałem być zobowiązany umową. Radzę omijać te siłownię szukam osób podobnie oszukanych by złożyć pozew przeciwko tej firmie
Fantastisk opplevelse: Ryddig,enkelt og godt med frivekter. Suverent treningssenter.
Positiv opplevelse: fint treningsenter men ingen aircon, koker ihjel
Positiv opplevelse: Stedet her vipper imellom 2 og 3 stjerner. Men den får 3 stjerner fordi jeg var medlem i perioden 249kr per mnd. Selve treningssenteret har greit med maskiner, merkene de bruker er helt ok. Men manualene er slitte og har nesten ikke grep igjen. Stangene er også slitte og mangler grep. Det er ikke nok vektplater til alle, spesielt bumperplates er det lite av. Hvis noen skal løfte tungt er det ikke mange plater igjen. Se
Fantastisk opplevelse: I don't understand most of the negative comments, you should be grateful that you have such a well sport club at such a democratic price.
Negativ opplevelse: Lover lave priser og ingen innmeldingsavgift, det kommer også ekstra trekk på 40 kroner per faktura- SCAM.....
Negativ opplevelse: Veldig uærlig selskap med mange hemmelige kostnader. Innmeldingsgebyr, fakturagebyr.... selv om de høyt og lavt reklamerer for gratis innmelding og "kun 249 pr mnd".
Negativ opplevelse: Sier opp abonnement og fortsetter å fakturerer deg. Styr unna
Fantastisk opplevelse: Decent , only downside is the fact that usually in the afternoon groups of teenagers can be very very loud and annoying and there’s no one there to tell them off while they’re banging equipment and chase each other and create a kindergarden effect Update : they fixed all the small issues ✌✌
Fantastisk opplevelse: Enkel og billig trening.
Negativ opplevelse: Lokker med gode avtaler som ingen innmeldingsgebyr, men tar likevel gebyr for å få tilgang til appen for dørlås. Reklamerer for ingen bindingstid, men har likevel oppsigelsestid.
Fantastisk opplevelse: Very good gym - clean and not so many people
Fantastisk opplevelse: Bra treningssenter - enkelt og greit! God rengjøring, bra utstyr og god pris!
Fantastisk opplevelse: Everyday 24 hours
Negativ opplevelse: svarer ikke på mail. Vanskelig å avslutte medlemskapet
Negativ opplevelse: Besides the fact, that a lot of equipment was not properly maintained (especially the concept 2 rowing machines), the place was not exactly the cleanest. Especially during a pandemic, they should make sure that people actually clean the equipment. But what's even worse is their customer service! I didn't start my contract on the first of a month, yet when I asked for the membership to pause due to covid rules, they still wanted me to pay the membership fee, since my request wasn't sent on a first of the month. The same when I tried to cancel the membership! On top of all that they raised the price without giving the members the option to cancel the membership due to the raised price. Overall, I have to say I absolutely dislike this place, and how it is run!
Negativ opplevelse: Ok senter, men elendig renhold. Rett og slett skittent.
Fantastisk opplevelse: God pris, ingen binding, bra utstyrt
Fantastisk opplevelse: Bra
Negativ opplevelse: De prøver å scamme meg, jeg har ikke engang signert kontrakt og det er flere jeg kjenner som opplever det samme. Hold dere langt unna!
Hei. Du skal ikke scammes. Det er ingen tjent med. Jeg prøver å finne ut hva denne saken gjelder så jeg kan hjelpe deg. Mvh Knut
Negativ opplevelse: Helt forferdelig, nærmere scam kommer man ikke. Ditt medlemskap er nå avsluttet. I henhold til avtalebetingelsene blir ditt siste trekk den 20.09, og du kan trene til 25.10.2020. Faktura med forfall 20.10 er allerede fakturert så du må stoppe dette trekket manuelt i nettbanken for å unngå at det blir trukket. Som medlem på TrenHer har du hatt gratis tilgang til det nettbaserte treningssenteret myworkout™, med treningsvideoer og programmer for hjemme-, ute- og studiotrening. Du kan fortsette denne tilgangen for 44,- per måned. Dersom dette er ønskelig sender du en e-post til [email protected]. Du bil da fulgt opp av kundeservice for myworkout™. For mer informasjon om myworkout™ se myworkout.no. Ønsker deg velkommen tilbake som medlem på TrenHer ved en senere anledning. Ha en fortsatt fin dag! :) Ha en fin dag videre! Sportslig hilsen Olve - Kundeservice. Mye raskere svar fra dere her, enn når man sender dere email!! Prøvde du antyde jeg ikke hadde vært medlem?
Hei. Trist å høre at du synes vi er forferdelig. Slik skal det ikke være. Jeg prøver å finne ut hva dette gjelder men vi har ingen medlemmer med ditt navn. Mvh Knut
Negativ opplevelse: Anger att ingen bindningstid gäller men trots att jag sade upp kontraktet innan den första månaden löpt ut begär Trenher.no betalt för ytterligare en månad. När betalningen uteblir lämnas ärendet över till Remind AS som i sin tur skickar faktura till Sverige. Denna kommer mycket sent i betalningsperioden om 14 dagar och saknar dessutom nödvändig information om IBAN/Swift mm. Jag betalar så snart jag har möjlighet och skickar för säkerhets skull ett mail till Remind AS då betalningen riskerade att bli någon dag sen. Detta negligerades totalt och jag påfördes avgifter på ytterligare 428,07 NOK. De 3 träningspass jag hann med hos Treher.no har kostat mig väldigt mycket... Varför inte ange 1 månads bindningstid om så är fallet?
Hi Johan. Sorry for your bad experience. Foreign payments can take time, but I hope it's okay now. One month's notice period is stated in the membership conditions and FAQ on trenher.no. BR, Knut
Fantastisk opplevelse: Nais to trenher som gang in blant YeS
Fantastisk opplevelse: Bästa gymmet för de som bara vill träna .
Fantastisk opplevelse: Good place. Enough equipment, clean and calm.
Positiv opplevelse: Helt ok!
Fantastisk opplevelse: Cheap gym. No showers. Got what you need.
Fantastisk opplevelse: Har det meste av utstyr og er i nærmiljøet. Innholdsrikt de luxe
Fantastisk opplevelse: Love this gym. It's possible to visit the gym 24/7. It's perfect.
Fantastisk opplevelse: 24/7, cheap and got the essentials
Fantastisk opplevelse: A great gym that has most of the equipment you need for strength training. The staff is great at responding to requests and questions via mail. Would recommend going during off-hours as it is small and can get a bit crowded.
Fantastisk opplevelse: Meget bra verdi for pengene. Ikke for folksomt heller. Anbefales
Negativ opplevelse: Helt greit konsept, men når de reklamerer med at de ikke har bindingstid, så bør noen som avslutter medlemskapet før månedsskifte slippe å bli tvunget til å være medlem i enda en måned.
Fantastisk opplevelse: Lett. Billing å funke som bare faen
Fantastisk opplevelse: Er her Vær Natt4-6
Positiv opplevelse: Billigst i byen. Ubemannet og døgnåpent. Helt kurant til den prisen. Ikke dusj.
Fantastisk opplevelse: Great price for a place to work out.
Positiv opplevelse: Et greit ubetjent studio. Har det mest nødvendige av utstyr. Kunne trengt litt oppdatering
Positiv opplevelse: Open 24/7
Fantastisk opplevelse: Bra treningssenter
Positiv opplevelse: Small gym, good place for people who wants to start using a gym. Not recomended for people who wants to build.
Fantastisk opplevelse: Billig! Alt du trenger. Tilgang 24/7. Ingen dusj, men det trenger jeg ikke.
Gi din mening om TrenHer Nardo:
TrenHer Nardo vises i følgende oppføringer:
TrenHer Nardo vises i følgende oppføringer:
Andre treningssentre som kan interessere deg
Nutritus Bente Kulvik Bremseth
Moholt Fitness center
Sit Moholt Studentby
Personlig Muay Thai Fitness Trening
Trondheim Personlig Trener - Coach Mark
House of Femme
Oppgi treningsstudioet ditt i vår gratis katalog
Hvis du administrerer et treningsstudio og vil vises på nettstedet vårt, send oss posisjonsinformasjonen din slik at vi kan inkludere deg i katalogen vår. Det er gratis å vises i guiden vår!