Informasjon om SATS Sagene
Åpningstider
- sunday: 9h-20h
- monday: 6h-22:30
- tuesday: 6h-22:30
- wednesday: 6h-22:30
- thursday: 6h-22:30
- friday: 6h-21h
- saturday: 9h-18h
Vår kommentar fra FitFit Norge om SATS Sagene:
SATS Sagene er et populært treningssenter i Oslo som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og aktiviteter for alle treningsnivåer. Mange medlemmer skryter av det vennlige personalet og den romslige atmosfæren. Senteret har moderne utstyr og et godt utvalg av gruppetimer, inkludert Yoga for Athletes, som har fått positive tilbakemeldinger for å forbedre fleksibilitet og styrke.
Med tre etasjer og god plass på frivektområdet er det rikelig med muligheter for trening. Medlemmer setter også pris på renholdet og at senteret generelt er rent og godt vedlikeholdt.
Imidlertid har det vært noen negative tilbakemeldinger angående kundeservice, spesielt relatert til responstider og håndtering av bookingproblemer for squash. Flere brukere har også uttrykt skuffelse over at badstuen har blitt stengt og at ventilasjonen i enkelte områder kunne vært bedre.
Til tross for dette er SATS Sagene generelt ansett som et flott treningssted med et variert tilbud og positive treningsopplevelser, og mange medlemmer mener at det fortsatt er det beste alternativet i Oslo.
Tjenester, maskiner og målrettede klasser
SATS Sagene: Vurderinger
Positiv opplevelse: Ikke nok tredemøller....
Hei!
Det er synd å se at du ikke har vært tilfreds med oss.
Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt med vår kundeservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema på vår nettside
Negativ opplevelse: Jeg vil gi en tilbakemelding på en ubehagelig hendelse jeg opplevde på Sagene Sats for en tid tilbake. Jeg ble direkte anklaget av en ansatt for å ha falskt medlemskap. Dette viste seg selvsagt å ikke stemme, men jeg fikk aldri en unnskyldning. Jeg ønsker å tipse om at ansatte bør sjekke fakta før de anklager kunder, og at en beklagelse er på sin plass når det har skjedd en feil. For min del har dette ført til at jeg ikke lenger bruker Sagene-senteret.
Tusen takk for at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen Det du beskriver er absolutt ikke slik vi ønsker at noen skal oppleve møtet med oss. Vi beklager virkelig at du ble utsatt for en ubehagelig situasjon, og helt enig i at en unnskyldning hadde vært på sin plass. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre til senteret slik at de kan se nærmere på hvordan dette håndteres, og sikre at alle medlemmer blir møtt med respekt og profesjonalitet fremover.
Negativ opplevelse: Jeg skulle betale for drop-in-time, men etter veldig sterkt press takket jeg ja til å melde meg inn med lovnad om at jeg kostnadsfritt kunne avbryte medlemsskapet innen 2 uker. Jeg avbrøt medlemsskapet dagen etter, men må likevel betale 9588kr med 1 år binding som jeg verken er interessert i eller kommer til å benytte. Direkte bedrageri
Hei, Martin
Det virker som at det har skjedd en misforståelse her, Og vi ville anbefalt deg å ta kontakt med våre kollegaer på kundeservice slik at de kan se på saken din
SATS
Positiv opplevelse: Great gym - disgustingly dirty lockers
Thanks for the honest feedback! We're glad you like the gym overall, but sorry to hear about the state of the lockers, that's definitely not the standard we aim for. ⭐ We'll make sure this gets passed on to the right team so it can be followed up. Cleanliness matters, and we appreciate you flagging it.
Positiv opplevelse: Eneste negative der er når et par trener på samme maskin. Det bli lang ventetid tid Og man kan ikke dele på maskinen.
Hei Sam,
Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi ser at du har gitt oss 3 stjerner og nevner ventetid når par trener sammen på samme apparat. Det er leit å høre at dette har påvirket treningsopplevelsen din. Dessverre er dette noe som til tider kan skje i et felles treningsmiljø, og det er begrenset hva vi kan gjøre for å forhindre det
Vi setter stor pris på innspill, og dersom du har andre forslag eller ønsker til hvordan vi kan forbedre opplevelsen din hos oss, hører vi gjerne fra deg!
Fantastisk opplevelse: Så fint å se at noen timer her er så populære! I dag opplevde jeg et så fullt rom på gruppetrening som jeg har aldri sett før. Kanskje litt for mye folk for størrelsen på rommet. Det var tomt for noen utstyr også (stanger, stepper). Eller kanskje fork som ikke fikk plass på timen ble med allikevel.♀️ Men den som vil trene, trener uansett, så det var jo fin stemning, bare litt for trangt..️
Takk for at du deler opplevelsen din Det er flott å høre at timene er populære og at stemningen var god, selv om det ble litt trangt om plassen og utstyret. Vi tar med oss innspillet om romstørrelse og tilgjengelig utstyr videre.
Fantastisk opplevelse: Ligger fint til ute, trivelig inne. Mangler gratisparkering.
Hei Knut R, Takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du liker beliggenheten og trivselen på SATS Sagene. Vi setter pris på ditt innspill angående parkering og vil ta det med i våre vurderinger for fremtidige forbedringer.
Fantastisk opplevelse: Ligger fint til ute, trivelig inne. Mangler gratisparkering.
Hei Knut R,
Takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du liker beliggenheten og trivselen på SATS Sagene. Vi setter pris på ditt innspill angående parkering og vil ta det med i våre vurderinger for fremtidige forbedringer.
Fantastisk opplevelse: Super hyggelig senter, ryddig og utrolig hyggelige resepsjonister
Hei Helene,
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for at du setter pris på senteret og gjengen vår i resepsjonen
Fantastisk opplevelse: Utmerket treningsstudio, veldig gode maskiner og personale alltid med en vennlighet å imøtekomme utelukkende
Takk for den fantastiske tilbakemeldingen og de flotte stjernene! Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss på SATS
Hvis du har noen forslag til forbedringer, er vi alltid åpne for å høre dine tanker️️
Positiv opplevelse: Bra gym, men savner badsstua de fjerna
Hei Trond!
Det skjønner vi godt. Vi er glade for å høre at du ellers trives hos oss på Sagene
Fantastisk opplevelse: I dag var det ok lyd på instruktør og musikk! Hun er en dyktig instruktør! Kom hjem sliten i kroppen og ikke i hodet - slik jeg vil ha det!
Hei Ellen! Så deilig å høre at du hadde en god opplevelse! Det er jo akkurat sånn det skal være. Sliten i kroppen, men ikke i hodet. Og så bra at både lyd og instruktør var på plass! Takk for at du deler, vi setter stor pris på tilbakemeldingen! ✨
Fantastisk opplevelse: Ryddig, organisert og utstyr/apparater i god stand ved Sats Sagene.
Vi setter stor pris på den positive tilbakemeldingen og stjernene! Det er flott å høre at du har hatt en fin opplevelse hos oss på SATS ️
Fantastisk opplevelse: Yoga for Athletes er ei super økt for å trene opp fleksibilitet, koordinasjon og styrke. Jeg har hatt god effekt på klatring og sykling! Anbefales
Wow, dette inspirerer! Så godt å høre at du har funnet timer som passer for deg. Det digger vi. Takk for at du er en del av gjengen vår
Fantastisk opplevelse: Nice place! Bra lys og mye plass på frivektområdene.
Takk for hyggelig tilbakemelding!
Fantastisk opplevelse: I’ve been coming here for years and am SO happy to keep using the Sagene location as my routine training spot! The people are great, location is EPIC and clean. Cannot recommend it enough!
Wow, thank you so much for the awesome feedback and 5 stars! ⭐⭐⭐⭐⭐ We're thrilled to hear that you’ve been with us for years and still love the Sagene location! Your kind words about the people, the location, and cleanliness mean the world to us.
Fantastisk opplevelse: Bra senter, hyggelige ansatte og god plass.
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS! Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt enormt stor pris på om du kunne sende det til vår kundeservice via vår nettside.
Negativ opplevelse: Gym is decent at most but very poor customer service! Doesn’t reply for days and yet they find the nerve to be rude. Unprofessional and not worth the time!
Hi, Charmaine Thank you for your feedback. We are so sorry to hear about your experience! I have asked my customer service colleagues to look into your matter and they will get back to you by email within the day. Wish you a great day
Fantastisk opplevelse: Tre etasjer med gym, fint utstyr, veldig rent, hyggelige ansatte og morsomme gruppetimer. Man kan bruke speilsalen alene også, utenom gruppetimene, så lenge man rydder etter seg. Tipp topp!
Hei, Bodhild ♀️ Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du trives på SATS! Ses på trening
Fantastisk opplevelse: Fredag ettermiddag var det digg stemning, få folk og rolig atmosfære. Sikkert mer hektisk til andre tider, men opplevde det som et fint sted å trene med god plass.
Hei Mari! Takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er SÅ glade for å høre dette, da det er slik vi ønsker at våre medlemmer skal ha det på trening hos oss Ønsker deg en strålende dag!☀️
Negativ opplevelse: Skuffet at badstue er stengt.
Hei Anne! Tusen takk for din tilbakemelding. Vi kan selvfølgelig forstå skuffelsen av stengt badstue da dette har vært noe mange medlemmer har hatt glede av. Vi håper likevel du vil få godt utnytte av alle de andre fasilitetene på SATS Sagene Ønsker deg en riktig fin dag videre☀️
Fantastisk opplevelse: Har allt ett gym behöver. Massa maskiner och vikter sant ett bra utbud av gruppetrening. Skulle man klaga på något skulle det vara högtalarna och mikrofonen till indoor running, ofta svårt att höra instruktören på grund av dåligt ljud och inte ovanligt att ljudet slutar fungera helt.
Hei Alan! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS Sagene! Har du tilbakemeldinger på noe som kan forbedre senteropplevelsen håper vi du vil dele dette med instruktøren, eventuelt en av våre senteransatte slik at de kan se på mulighetene for å forbedre dette Ønsker deg en fin dag og lykke til videre med treningen
Negativ opplevelse: Dårlig service, slipper deg ikke inn selv du har betalt utestående faktura fordi kontroll systemet deres er tregt. Dårlig måte å bevare faste kunder på
Hei Sindre! Tusen takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt med vår kundeservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema på vår nettside Ønsker deg en strålende dag videre og god trening
Negativ opplevelse: Super kipt at badstu ble avskaffet. Skulle være dyrt å holde i stand. Plutselig. Etter alle de årene. Lurer på hvor alle de miljoner fra våre medlemskap går til. Det er nok på tide å bytte gym.
Heisann! Tusen takk for din tilbakemelding Det er synd å høre at stengingen av badstuen får deg til å ville bytte senter! Optimalt sett skulle vi selvsagt ønske at vi kunne holdt den åpen, men vi har over tid hatt store driftsutfordringer med våre badstuer på enkelte sentre som skyldes bl. a. råte og hærverk. Driftskostnadene er så store at vi derfor har valgt å stenge disse badstuene. Vi håper du likevel drar nytte av de andre fasilitetene SATS har å tilby! Ønsker deg lykke til videre med treningen
Positiv opplevelse: Okay Gym, a bit weird layout with the three floors. Should have at least one more set up for cable flyes, as they only have one and it is always occupied. Staff are friendly, and the people working out are kind.
Hi Marius! Thank you for your feedback! If you have any tips on how we can be even better, we would greatly appreciate it if you shared this with the staff at the center so that it can be taken up for consideration We look forward to your next visit! Have a great day
Fantastisk opplevelse: Hyggelig betjening som ivaretar deg! Alltid ett smil å få og alltid like hyggelig å høre takk for i dag
Hei Linda! Så hyggelig å høre Tusen takk for tilbakemeldingen, vi er glade for å høre at du trives på SATS Sagene!
Negativ opplevelse: En luftig men trang sats. Noen av Ansatte har blitt verre - veldig mye verre de siste par årene. Hvis du har lyst og trene med ansatte i nakken din er dette rette gymmen for deg! Noen av de er ustrekkelige og veldig påtrengde. Hadde ikke anbefalt noen og dra hit. Heller dra Fagerborg, bedre av alt. Ansatte der er de søteste på denne jord i forhold til dette sentret
Hei Kornelius! Tusen takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS Sagene ikke har vært tilstrekkelig! Fint å høre at du er fornøyd med SATS Fagerborg Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med håper vi du vil ta kontakt med vår medlemsservice - enten via chat, telefon eller kontaktskjema
Fantastisk opplevelse: Superfint treningsstudio hyggelig personale
Heisann Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS Sagene! Ønsker deg en fantastisk dag videre☀️
Negativ opplevelse: I find this gym depressing, despite being in a lovely building. It's dark on dreary days, which is not helped by the lights very often not being switched on, and is decorated mainly in grey and white, which gives it a drab energy. Added to that, one of the machines I would mainly like to use, the air runners, all need servicing - one is actually broken - and they have been that for a year now. The selection of classes is also not great, "Indoor Running" being the main one, which just seems like an exercise you don't need an instructor for.
Hi Emma! Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience with SATS Sagene has been anything but optimal and we want to do what we can to change that Group sessions are of course not for everyone, but many of our members LOVE the indoor running classes For many, group sessions with an instructor helps the members get the training done as it can be social and give good energy! If you think something is missing or you have tips on how the center experience can be even better, we hope you will share this with the staff at reception so that it can be taken up for consideration! We wish you a lovely day
Negativ opplevelse: Fint senter men uutholdelig høy musikk på tredemølle timen ved siden av ergometersykkelen jeg satt på. Alt for høy musikk
Hei Alf! Tusen takk for tilbakemelding. Det er synd å høre at har hatt en dårlig opplevelse ifb. med lydnivået på en av våre gruppetimer. Vi vil anbefale deg å lufte dette med de senteransatte slik at de kan ta en vurdering på saken Ønsker deg en riktig strålende dag videre☀️
Negativ opplevelse: SATS velger å stenge alle badstuene sine.
Hei Halvor Det er synd å se at du ikke er fornøyd med vår beslutningen. På grunn av de høye og eskalerende strømprisene måtte vi, som mange andre bransjer, ta grep for å redusere forbruket. Å stenge badstuene var et tiltak vi tror påvirker medlemmene våre minst. Ønsker deg en riktig strålende dag videre☀️
Positiv opplevelse: This SATS is one of Oslos finest. It's huge, lots of various equipment. Not too crowded, together with large spaces, it removes the dens feeling from other gyms.
Hi, Thank you so much for the kind words, we are very happy to hear that you're satisfied at SATS!
Fantastisk opplevelse: Great facilities including squash courts. Good air conditioning even on hot days
Hi, Thank you so much for the kind words, we are very happy to hear that you're satisfied at SATS!
Positiv opplevelse: Har det man forventer av et treningssenter. Jeg gikk over til sats for å få både styrketrening og squash på samme plass, og gikk dermed noe opp i pris for dette. Må si jeg er litt skuffet. Bookingløsningen på squashbanene online er gammel og utdatert, når man opplever problemer der har Sats heller ikke muligheten til å ringe det aktuelle senteret for å løse problemet. Man må rett og slett møte opp fysisk for å avklare situasjonen. Flere av apparatene, møller osv, står utstøtt og «rigler» når man løper, noe som også er irriterende.
Hei Sebastian. Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er synd å høre at opplevelsen din av SATS ikke har vært tilstrekkelig! Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre hadde vi satt enormt stor pris på om du kunne sende det til vår medlemsservice her: https://www.sats.no/medlemsservice/
Fantastisk opplevelse: Godt utstyrt senter og hyggelig betjening
Hei Monica! Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på det å få 5 stjerner fra deg
Fantastisk opplevelse: Flott treningssenter i den gamle trikkestallen på Sagene , foretrekker å trene der når jeg skal på gruppetimer.
Hei Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du er fornøyd med lokalet og gruppetimene på SATS!
Fantastisk opplevelse: Har vært der en gang, men ble imponert
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi håper vi får se deg hos oss igjen!
Fantastisk opplevelse: Just the perfect place to train, clean, friendly people, all-inclusive. I love it
Fantastisk opplevelse: Sats sagene har det meste du trenger for å trene det du skal. I mine øyne er det beste med sats sagene at når andre sats er fulle er det fortsatt plass der.
Positiv opplevelse: Rene og fine lokaler! De har badstue Veldig bra for restitusjon Vektene ligger så og si alltid på riktig plass
Fantastisk opplevelse: Tipp topp. Frustrende dyrt med squash. Hvorfor?
Positiv opplevelse: Fine lokaler, og rent. Fine timer. Oppgradering av møllene. Minus ikke lenger sauna.
Hei
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra å høre at du trives med lokalene, renholdet og timene Vi tar med oss ønsket om oppgradering av møllene, og skjønner at du savner badstuen.
Fantastisk opplevelse: fin trenings sted med meget hyggelige og behjelpelige ansatte
Positiv opplevelse: High ceiling, lot's of space. Old machines.
Fantastisk opplevelse: Utrolig fint sted,alt som jeg trenger til å trene
Fantastisk opplevelse: Har alt man trenger og mer
Fantastisk opplevelse: Bra service, de fleste er serviceinnstilte og hyggelige. Koselig atmosfære, samt utmerket renhold for å være et treningssenter
Fantastisk opplevelse: Exceptional good service when you need it
Positiv opplevelse: Ikke trangt men lite og koselig
Positiv opplevelse: Helt greit men de må ha fler ansatte til å vaske stedet...
Positiv opplevelse: Good Equipment
Positiv opplevelse: Helt ok. Vanskelig å finne senteret første gang. Forferdelig akustikk i den ene salen.
Fantastisk opplevelse: Clean and tidy gym
Negativ opplevelse: Har vært en av de beste satsene jeg har vært på. Men nå etter jeg har begynt mer på mølla er den kommet langt ned på lista. Finnes ikke ventilasjon i løpeområdet. Tett luft.
Hei, Kjetil Takk for din tilbakemelding, og vi setter pris på at du har valgt å dele din opplevelse med oss. Vi beklager at du har opplevd utfordringer med ventilasjonen i vårt løpeområde. Vi forstår viktigheten av et behagelig treningsmiljø, spesielt når det gjelder kardiotrening som løping. Vi vil umiddelbart ta dette opp internt og undersøke muligheter for å forbedre luftsirkulasjonen i løpeområdet for å sikre en mer behagelig opplevelse for våre medlemmer. Takk igjen for din tilbakemelding, og vi setter pris på din tålmodighet mens vi jobber med å løse dette problemet Ønsker deg en super dag!
Fantastisk opplevelse: Great management and a great team. Well done guys!
Fantastisk opplevelse: Stort treningssenter med et bredt treningstilbud og hyggelige, kunnskapsrike ansatte.
Fantastisk opplevelse: Veldig god service og hyggelig betjening. Senteret er moderne, godt utstyrt. Føles romslig, men intimt.
Fantastisk opplevelse: Trivelig senter. Dyktige instruktører.
Hei Bjørn! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Så utrolig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse på SATS Sagene Vi ser frem til ditt neste besøk
Fantastisk opplevelse: Tip top
Positiv opplevelse: Crowded between 18-20, otherwise good. No music playing in gym.
Positiv opplevelse: Har 5 squashbaner. Greie treningsforhold ellers. Kunne vært bedre på vedlikehold
Positiv opplevelse: Stort og bra utstyrt SATS senter. Ikke for mye folk
Fantastisk opplevelse: Best SATS centre in Oslo due to service and interiors.
Gi din mening om SATS Sagene:
SATS Sagene vises i følgende oppføringer:
SATS Sagene vises i følgende oppføringer:
Andre treningssentre som kan interessere deg
Oslo Yoga
CrossFit® Sagene
Osteopat Gabriella Leifsson Myoklinikken
Myrens Torshov
Oppgi treningsstudioet ditt i vår gratis katalog
Hvis du administrerer et treningsstudio og vil vises på nettstedet vårt, send oss posisjonsinformasjonen din slik at vi kan inkludere deg i katalogen vår. Det er gratis å vises i guiden vår!